Nyt on kelit kylmenneet niin ettei enää kesäkuteilla oikein tarkene...Hymy

No, lokakuu kolkuttele jo ovella,joten pitää se kait uskoa syksyn tulleen ihan virallisesti.

Lampaille on saatu talteen purtavaa talven varalle.Parisen viikkoa sitten saimme kaikki loput rehut pyöriteltyä paaleihin. Herne/kaurat on myös puitu ja kuivattu kavereitten suosiollisella avustuksella,kiitos siitä!

Oljet on myös kerätty ,joten lampailla piisaa kuivikkeita talveksi.

Kaksi lampolaa on valmiina odottamassa asukkejaan ja kolmas on kuivitusta vailla,joten tällä viikolla pääsee lampaat köllimään pahnoille.

Olimme kuun puolen väli hujakoilla Raahessa paimennuskisoissa. Kisat oli hyvin järjestetty ja lampaat mitä parhaimpia kisalampaita! Kisat olivat kaksipäiväiset ja kulkevat nimellä Pohjanmaa ouppen. Tuloksia ei muille meitin koirille tullut,mutta SPOT nappasi I-luokassa kolmannen sija lauantaina. Toisille kertyi siten kisakokemusta ja päästiin välillä tolpalle hommiin. Eipä sitä muuta voi tuumata kuin,että treenaamaan,treenaamaan :)  Tekee eetvarttia käydä erilaisissa paikoissa "kokeilemassa" paimennuksen saloja :) Tietääpä sitten taas missäs mennään :)     Viikonloppuna on paimennuksen SM-kisat Tammisaaressa ja sinne matkaamme me myös.Kolmen koiran voimin olisi tarkoitus kisata,yksi jokaisessa luokassa.