Se on sitten niinkuin maaliskuu ja kevättä ilmassa...? Nö ainakin ällöttävät räntä ja loskakelit tulivat mukaan kuvioihin.Parhaillaan onneksi on muutama aste pakkasta ja taitaa siellä jotakin höttöä sadella.

 

Alkuviikosta siireltiin lampaita lampolasta toiseen.Meillä on kolme lampolarakennusta ja jokaiseen siirrettiin uudet asukit. Karuselli pyöri pihalla suuntaan jos toiseenkin vaan vaivattomasti nuo kaikki oikeisiin koteihin taas saatiin,Kiitos koirienVanhemmat ensin vaativimpiin hommiin ja sitten nuorisoketju kehiin  helpompiin siirtoihin 

 

Nyt sitten odotallaan uusia karitsointeja,jotka alkavat kuun loppupuolella.Ja mätkitään pöperöä jo syntyneitten eteen,ettäs kasvavat...

 

Lähdettiin eilen koiruuksia ajeluttamaan ja samalla tiedossa oli paimennustakin. Mukavaa päästä välillä pois kotinurkista!

Hauskaa,erilaista treeniä ja koirat saivat tervetullutta vaihtelua.Meistä ihmisistä puhumattakaan...sitä on aina niin kaavoihinsa kangistunut,ettei erota metsää puilta!!!

 

Meillä kana nimeltä Potpot on tehnyt hurrrjan hautomisurakan ja yksi tipunen siellä nyt viipeltää emon seurana.Muutama muukin muna on kuoriutunut,mutta valitettavasti niiden kanssa oli epäonnea.

Potpot hautomassa

 

Piiparinen

Niin ja muistakaas ottaa välillä vähän rennommin...